fbpx

Veel mannen hebben er last van, maar er zijn er maar weinig die weten wat ze eraan kunnen doen. De meesten geven het zelfs op. Baardgroei, of beter gezegd, een tekort aan baardgroei.
Het feit dat jij dit artikel aan het lezen bent zegt ons genoeg, jij leidt er waarschijnlijk ook onder.
We zijn hier niet om je te vertellen wat voor aparte kuurtjes je moet gaan volgen of op welk onsmakelijk dieet je moet gaan om het op te lossen, maar we gaan wel wat licht op de situatie schijnen en daarmee hopen we de oplossing voor jou een stapje dichterbij te brengen.

Hoe werkt baardgroei?

Baardgroei is, in tegenstelling to haargroei, een redelijk ingewikkeld proces.
Het is namelijk voornamelijk genetisch bepaald hoeveel haar er uit je kin zal groeien, dat maakt het vrij lastig om zonder al te veel moeite nieuw haar aan te maken. Gelukkig hebben we iets genaamd ‘vellus’ haartjes. Dit zijn kleine onzichtbare haartjes die wat betreft baardgroei inactief zijn. Echter is het wel mogelijk om deze te activeren als je de juiste middelen gebruikt!

Kijk hier wel mee uit, er zijn namelijk ook een hoop middelen op de markt die bijvoorbeeld wel baardgroei stimuleren, maar die tegelijkertijd ook ervoor kunnen zorgen dat je hoofdhaar uitvalt.
Zo zit er in Minoxidil bijvoorbeeld Propeenglycol (PPG) wat meerdere schadelijke effecten kan hebben, waaronder zelfs hormoonverstorende effecten.

Om helemaal te begrijpen hoe baardgroei nou precies werkt is er een hoop om je over in te lezen. DHT en alpha-5 reductase spelen bijvoorbeeld een grote rol in haaruitval, terwijl ze tegelijkertijd ook invloed hebben op de groei van haar op andere plekken op je lichaam bij verschillende mensen.
Om een ware expert te worden raden we je aan om dit artikel te lezen, maar we waarschuwen je, het is vrij pittige stof.

Wat werkt het beste voor baardgroei?

Ondanks dat er een hoop stofjes en chemicaliën op de markt zijn die onbewezen of schadelijk zijn, bestaan er gelukkig ook nog producten die wel veilig zijn om te gebruiken. Een van deze producten heet Neoxyl 7%, dit is opgemaakt uit vergelijkbare materialen die al bestaan in de industrie alleen zijn deze zorgvuldig uitgekozen voor zowel hun effectiviteit als de afwezigheid van bijwerkingen.

Een van de haargroei stimulerende moleculen die wordt gebruikt in Neoxyl 7% heet Vividine.
Net als Minoxidil is het een PCO, een potassium channel opener, dit zorgt ervoor dat haar sneller de groeifase ingaat en dat de groeifase ook langer duurt. In combinatie met adenosine en aminexil zorgt het ervoor dat je haar zich beter in je hoofdhuid ankert en zijn er geen bijwerkingen, in tegenstelling tot Minoxidil.

Daarnaast zitten in Neoxyl 7% ook nog zes botanische extracten die onder anderen de aanmaak van DHT onderdrukken. Dit is gunstig aangezien DHT een belangrijke speler is in haarverlies.

Onze tip

Als laatst ga ik je toch een tip geven over wat te gebruiken. Nog niet al te lang is er een product op de markt wat gebruik maakt van Neoxyl 7%, Neofollics Baardgroei Serum. Het serum heeft al vele goede resultaten laten zien, en niet alleen door middel van een goede review op amazon maar door daadwerkelijk wetenschappelijk onderzoek. Uit onderzoek is gebleken dat de Neofollics Baardgroei Serum 41% effectiever is als Minoxidil. Daarnaast bevat het ook nog eens niet de schadelijke stoffen die Minoxidil met zich meebrengt maar introduceert in plaats daarvan natuurlijke stoffen die geen schade aanbrengen.

Qua gebruik is het ook lekker eenvoudig. Was je gezicht van tevoren eventjes zodat er geen viezigheid mixt met de olie. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is 1 of 2 druppeltjes olie aanbrengen op de plekken waar je je haargroei wilt stimuleren en dan kan je weer door met je dag. Als je dat elke dag doet ga je na 3 maanden de eerste effecten al zien, vanaf daar kan je alleen nog maar vooruit.

Populair
Uitverkocht
29,95 Dit product is het beste geschikt voor elke man die: Bijna tot geen baardgroei heeft Last

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van vitalgaine.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 103 reviews.
De nummer🥇haargroeiproducten shop van Nederland en België!
Gebruik de code: SPECIALOFFER22 voor 10% korting op alle producten.