De nieuwe Neofollics line-up voor jeukende hoofdhuid

, Haargroei Producten

Nooit meer last van een jeukende hoofdhuid

Heb je last van een jeukende hoofdhuid? Dan is dat waarschijnlijk het enige waar je nog aan kunt denken. ‘s Nachts val je moeilijk in slaap door de jeuk en overdag heb je maar weinig concentratie. Misschien heb je ook extra last van roos en schilfers, waardoor je je telkens afvraagt of anderen het niet zien. Een jeukende hoofdhuid is ontzettend vervelend en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Wij weten wat wel werkt.

Alles al geprobeerd

Er zijn veel meer mensen die regelmatig last hebben van jeuk op hun hoofdhuid, dan je misschien denkt. Vaak hebben ze alles al geprobeerd en tot grote ergernis zorgen sommige producten juist voor méér jeuk dan minder.

, Haargroei Producten
, Haargroei Producten

Begin met de oorzaak: Droge huid en eczeem

Om een geschikt product te vinden dat helpt tegen de jeuk, moet je eerst weten wat de oorzaak is. Veruit de meeste mensen met een jeukende hoofdhuid, hebben deze omdat ze een droge huid hebben. Ook hebben erg veel mensen last van seborroisch eczeem dat voor irritaties zorgt. Een andere huidaandoening die vaker voorkomt bij een jeukende hoofdhuid is psoriasis. Het is dus belangrijk om die huidproblemen aan te pakken.

Neofollics Scalp Therapie

De Neofollics Scalp Therapie is ontwikkeld om de oorzaken van een jeukende hoofdhuid tegen te gaan. Vol met ingrediënten die bewezen effectief zijn. Denk aan Rozemarijnolie, zoethoutextract en kastanje. De producten zijn natuurvriendelijk geproduceerd.

Neofollics Scalp Therapie bestaat uit een shampoo en een scalpmasker. Wanneer je beide producten drie tot vier keer per week gebruikt, zul je het snelste en beste resultaat zien. De producten bevatten schimmeldodende en ontstekingsremmende ingrediënten. 

Om er zeker van te zijn dat de Scalp Therapie producten goed werken, heeft Neofollics uitgebreid onderzoek gedaan. In een onderzoek met 90 personen, die allemaal problemen hebben met een jeukende hoofdhuid of eczeem op de hoofdhuid. Meer dan 90 procent van alle mensen zag een behoorlijke verbetering. Lees meer over het onderzoek: Clinical study-Scalp therapy product line

[s201_bai id=”3″]

Hoe te gebruiken?

Het meest optimale resultaat behaal je door:

01/

  • Maak het haar nat met lauwwarm water
  • Gebruik een theelepel shampoo voor je hoofdhuid en haar. Tip gebruik de Neofollics borstel voor een optimaal massage resultaat.

02/

  • Masseer de shampoo goed en laat het voor drie minuten zitten
  • Spoel de shampoo uit met lauwwarm water. Let er goed op dat je dit zorgvuldig doet. De shampoo bevat scrub korrel structuur en daardoor kan het wat lastiger zijn het goed uit je haar te spoelen. 

03/

  • Gebruik een theelepel van het scalpmasker en masseer dit op je hoofdhuid en in je haar
  • Laat het masker er vervolgens in zitten. Eventueel kun je je haren droogdeppen met een handdoek of borstelen.

Nooit meer jeuk

Dankzij de producten van Neofollics heb je nooit meer last van jeuk op je hoofdhuid. Geen verlaagde focus of slapeloze nachten meer. Ook zul je ontdekken dat je haren sneller en beter groeien dan voorheen. Je haar oogt en voelt gezonder.

Benieuwd geworden naar de shampoo en het scalpmasker van Neofollics? Plaats dan nu jouw bestelling en zeg gedag tegen de jeuk. 👇

Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €55,00.Huidige prijs is: €49,95. Wat zit in het voordeelpakket Neofollics Scalp Shampoo Neofollics Scalp Therapy Mask
Uitverkocht
24,95 De Neofollics Scalp Therapy Nourishing Mask is perfect voor elke man of vrouw die: De conditie
Uitverkocht
29,95 De Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo is perfect voor elke man of vrouw die: De
Nieuw
Uitverkocht
12,95 Stimuleert haargroei Sterke aanvulling voor je