Wat maakt ons anders?

Neem contact op

Bobinestraat 7-28, 3903KE Veenendaal

Btw nummer: NL865039252B01
KvK nummer: 89610105

De juiste verzorging van je haren is een fulltimebaan die aandacht en kennis vergt om te voorkomen dat je je haren (vroegtijdig) kwijtraakt. Haargroei en haaruitval zijn continue processen die zich bij iedereen tegelijkertijd voordoen. Bij sommige mensen zijn deze processen dusdanig uit balans waardoor er meer haaruitval optreedt dan gemiddeld. Dit kan resulteren in ongewenst haarverlies met als gevolg kale plekken op het hoofd. Ook wij van haargroeiproducten.nl hebben met dit probleem te maken gehad. Graag nemen wij jou mee naar het persoonlijk verhaal van een van de oprichters van haargroeiproducten.nl wat mede doorslaggevend was in het oprichten van deze webshop.

“Jarenlang dacht ik mijn haren goed verzorgd te hebben door om de drie weken naar de kapper te gaan en enkel stylingsproducten te gebruiken die gezond zijn voor het haar. Rond mijn dertiende merkte ik op dat mijn haarlijn iets naar boven was geschoven en ik beginnende inhammen begon te krijgen. Ik kon het haast niet geloven en durfde er met niemand over te praten. Tot die dag had ik nooit het besef dat ik op zo’n jonge leeftijd haaruitval zou kunnen krijgen.
Tot mijn achttiende had ik geen actie ondernomen totdat ik er niet meer tegen kon en ik besloot om een verandering te maken. Het heeft enkele maanden geduurd tot ik me realiseerde dat ik er wat aan moest doen. De haarindustrie is een miljarden industrie waar vele misleidende producten en therapieën worden aangeboden die niet effectief zijn. Het heeft me dan ook duizenden euro’s gekost tot ik mijn zoek strategie anders ging aanpakken. Daar hoef jij je vanaf nu in ieder geval geen zorgen meer over te maken.
Op een gegeven moment ben ik gaan zoeken naar ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen haaruitval. Op basis daarvan heb ik voor mijzelf een lijstje gemaakt met stoffen die haaruitval kunnen voorkomen en óf juist haargroei stimuleren. Vervolgens ben ik specifiek op zoek gegaan naar producten die zoveel mogelijk deze ingrediënten bevatten tot ik op producten ben gekomen die wij vandaag de dag bieden op onze website. Belangrijke aspecten waar ik naar heb gekeken zijn het wetenschappelijk bewijs voor effectiviteit en vooral de ervaringsverhalen van consumenten. Deze strategie passen wij ook met het aanbod van ons assortiment.”

Dit alles heeft ons doen besluiten om een groot groep mensen met hetzelfde probleem te helpen om haargroei te stimuleren en tegelijk veel tijd en centjes te besparen. Wij bieden producten aan die wij zelf ook hebben gebruikt en persoonlijk hebben getest op effectiviteit over de jaren heen. Bij ons ben je aan het goede huis wat betreft de juiste haar verzorging.

Echter adviseren wij altijd om toch voor de zekerheid bij de arts/dermatoloog te gaan om vast te stellen dat het haarverlies niet veroorzaakt wordt door onderliggend lijden. Wij raden u aan om uw arts op de hoogte te stellen van de producten die u gebruikt zodat zij een totaalbeeld hebben van de behandelingsmogelijkheden.

Bij ons kunt u altijd terecht voor persoonlijk advies over wat het beste bij u past of als u uw persoonlijke verhaal wilt delen. U kunt ons bereiken via de beschikbare media, dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact met u op.