Bij Haargroei Producten hechten we veel waarde aan service. Niet alleen onze klanten staan centraal maar ook de bezorgers. Als je bij ons hoger dan >€20 bestelling plaatst dan wordt je bestelling GRATIS verzonden. Je ontvangt je bestelling standaard in een brievenbus verpakking of in een kartonnen doos. Als een zending niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt deze verstuurd via de pakketservice van PostNL. In beide gevallen ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Met deze traceercode kun je je bestelling volgen via PostNL of Bpost(België).

Als je de bestelling vóór 23:59 afrondt, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog verzonden wordt. PostNL verzorgd de bezorging voor de Nederlandse klanten en Bpost voor de Belgische klanten. 

Besteld vóór 23:59 opLevering Nederland & België
Maandag tot vrijdagVolgende dag in huis
Zaterdag & zondagMaandag in huis

*met uitzondering van feestdagen

Indien je de bestelling de volgende aflever-dag niet hebt ontvangen, kan het zijn dat deze vertraging heeft opgelopen bij PostNL/Bpost. Neem contact op met onze klantenservice, zodra je na 2-3 werkdagen de zending nog niet hebt ontvangen